jenast

Mina funderingar och tankar som passerar och processas i vardagen.

Nystart på bloggen

Kategori: Allmänt

Kom på att jag för flera år sedan bloggade på någon allmän "alla bloggar" nivå. Insåg att bloggen kanske kunde vara ett bra forum för mig att skriva av mig lite om allt som faktiskt passerar och snurrar runt i min skalle dagligen.
 
Allt gammalt är raderat. Nu startar jag på nytt.
 
Jag är idag 29 år gammal. Eller 29 år ung. Det beror ju på ur vilket perspektiv man ser det. Sjävl har jag nog lite smått gått in i någon form av 30-årskris. Vad ska jag egentligen hålla på med? Gör jag det jag vill gör? Vad saknas och vad är jag glad för?
 
Vad jag egentligen ska hålla på med har tyvärr inget glasklart svar på. Någonstans vet jag ju vad jag tycker om. Men att våga ta steget fullt ut, släppa dagliga rutiner, säkerheten i att ha ett arbete att gå till, en inkomst. Vad är värt något i slutändan?
 
Jag kan i alla fall ärligt säga att det jag gör idag inte är det jag ska göra för resten av livet. Detta betyder dock inte att jag inte ser värdet i det jag gör i arbetsväg idag. Att städa en skola och servera mat till eleverna är otroligt viktigt. Att se till att eleverna har en bra miljö att vara i, att de får bra mat på tallriken och att vara en del i deras vardag är givande. Men för mig är det för enformigt och fr lite personligt utveckande. Vad ska jag göra då?
 
Många tankar passerar varje dag, varje vecka, varje månad och så har ytterligare ett år snart gått...
 
Fortsättning följer. Välkommen att följa med.