jenast

Mina funderingar och tankar som passerar och processas i vardagen.

Nytt år nya möjligheter

Kategori: Allmänt, träning

God fortsättning.
 
Tog längre tid att få in inlägg två pga trasig dator. Vill inte skriva från mobilen. Men nu, ny dator och det ska väl kanske bli ordning på skrivandet.
 
2019 ska förhoppningsvis bli bättre än slutet på 2018 då jag hade stora problem med min migrän och sedan blev sjuk innan jul. Men en remiss till neurologen på Danderyd ska vara skickad så nu är det bara vänta.

2019 ska jag iaf försöka få in mer träning för mitt välmående. Det har börjat bra men det ska hållas i. Där har vi ett poblem. Jag är så dålig på att bibehålla motivation och hålla i det jag påbörjat. Men jag tror att om jag ser resultat snabbt så kanske det motiverar mer. Har gjort några tester nu i veckan så har lite att utgå ifrån. Jag har även två mål att arbeta mot som jag hoppas ska motivera. 1: få upp ett snabbare tempo i löpningen på distanspass. Jag menar alltså det tempo jag har när jag är ute och "bara" joggar. 2: slippa smärtan i min bröstrygg. Här kommer jag behöva hjälp och jag hoppas den finns på orten. Har fått tips så ska kolla upp det.